In&Uit Markt bij De Hilt: Volop informatie!

Wil je ook weten wat Eemnes allemaal te bieden heeft? Kom dan langs op de In&Uit Markt op zaterdag 10 september van 13.00 tot 17.00 uur in en rondom De Hilt. Op de In&Uit Markt staan ruim 40 verenigingen en organisaties paraat om je bij te praten over hun aanbod. Je vindt er van alles op het gebied van sport, cultuur, muziek, educatie, maatschappij en ontspanning. Dit jaar nemen weer een aantal interessante nieuwe verenigingen en organisaties mee. En uiteraard zijn er diverse activiteiten waaraan je deel kunt nemen.

Tijdens de In&Uit Markt is er volop vertier! Live muziek, een lekker hapje van de bbq, leuke activiteiten voor de kinderen zoals knutselen, schminken, stokbrood bakken en lekker actief meedoen met verschillende sporten.

Ook dit jaar zijn er weer interessante, nieuwe deelnemers. Eemnes Energie laat je vele mogelijkheden zien om zo duurzaam mogelijk bezig te zijn. Juf Anne helpt de kinderen beter te leren en het jeugd- en gezinsteam Eemnes is aanwezig om te laten zien wat zij voor u  kunnen betekenen. Uiteraard zijn de ‘vaste deelnemers’ ook aanwezig; neem een kijkje in het theater van Deo et Arti, ontdek wat vrijwilligersorganisaties voor je kunnen betekenen of wat jij juist voor deze organisaties kunt betekenen, neem deel aan de vele activiteiten van scouting Maggy Lekeux en ontdek wat De Hilt komend seizoen allemaal te bieden heeft!

Related posts