Organisatie trots op lustrumeditie Pulling Eemnes

Iedereen bedankt! Het was top!

De organisatie van Pulling Eemnes kijkt dolenthousiast terug het super weekend. Wat was het weer gezellig langs de baan, volop feest in de tent, het weer was super en veel spektakel op de banen, zowel op de vrijdagavond als op de zaterdag. De lustrumeditie heeft alle verwachtingen overtroffen. De reden van het succes, iedereen die een steentje heeft bijgedragen aan dit mooie evenement! Sponsoren, vrijwilligers, deelnemers, gemeente en natuurlijk ook het publiek!

De organisatie kan dit evenement niet organiseren zonder de hulp en steun van de vele sponsoren. Top om te zien hoeveel bedrijven uit Eemnes en omgeving betrokken zijn bij dit evenement. Dit is typerend voor ons mooie dorp Eemnes, waar de ondernemers iedere keer weer klaar staan om ervoor te zorgen dat er zoveel mooie dingen in Eemnes georganiseerd kunnen worden.

Onze dank gaat dit jaar ook speciaal uit naar de gemeente. Met name de aangescherpte veiligheidsregels zorgden voor extra uitdaging. De gemeente heeft ons super geholpen en door nauwe samenwerking werd het zelfs mogelijk de caravanrace te organiseren.

En dan al die mensen in die oranje shirts! Onze vrijwilligers die dit jaar weer fantastisch waren. Maar liefst 230 vrijwilligers zijn dit jaar betrokken geweest bij de opbouw, op de dag zelf en afbouw van het evenement. Sommigen dagen lang, andere een paar uurtjes achter de bar, maar met zijn allen hebben ze ervoor gezorgd dat alles perfect verliep. Iedereen bedankt voor de inzet!

Op naar de editie in 2018!

Related posts