Prijswinnaars fotowedstrijd gemeentegids 2017

Carel Jungerling is de winnaar van de fotowedstrijd voor de gemeentegids Eemnes 2017. Hij won met de foto ‘Volle bak ringsteken’. Deze is gemaakt tijdens de viering van Koningsdag in Eemnes en komt op de voorkant van de gemeentegids.

 

Wethouder Niels Rood overhandigde maandag 19 september de prijzen aan de drie winnaars. De tweede prijs is uitgereikt aan de heer Th. Hoang en de derde aan mevrouw Helen Karssen. Van iedere inzender komt ook tenminste één foto in de gemeentegids.

Voor de nieuwe gids, die in december verschijnt, was een fotowedstrijd uitgeschreven waaraan alleen inwoners konden deelnemen. In totaal zijn door negen inwoners vijftien foto’s ingestuurd.

De jury, bestaande uit wethouder Niels Rood, twee communicatiemedewerkers en een amateurfotograaf van de BEL Combinatie, heeft drie prijswinnaars gekozen. Bij de beoordeling is gekeken naar de vertaling van het thema ‘Samen in Eemnes’, compositie en bruikbaarheid voor plaatsing in de gemeentegids.

Related posts