Goud maar Fout

Op zaterdag 12 november is het tijd voor het eerste top feest; een echt “Fout Feestje” met een gouden touch in Grandcafe Eemland Eemnes. DJ’s Chris en Kansloos (bekend van festivals, Ski-hut, 90’s Now) zullen de hitjes rijkelijk laten vloeien. Of het nu gaat om oude discohits, rock uit de 80’s, guily pleasures uit de 90’s of lekkere nederlandstalige meezingers, er is voor ieder wat wils. Uiteraard hebben de Sliertjes Cafe Eemland omgetoverd tot een Gouden Paleisje. Het is nog geen carnaval: dus verkleden hoeft niet, maar mag wel! Kaarten kosten 10 euro per stuk en zijn te koop bij de Raadsleden, de bar van Eemland en op 19 en 26 oktober tussen 1930-2100 in de Hilt.

Haal je gouden glitterjas maar uit de kast, en tot zaterdag 12 november!

Meer info: www.desliertjes.nl

Related posts