Vakantie Bijbel Feest!

Alle kinderen uit Eemnes die op de basisschool zitten zijn tijdens de herfstvakantie op vrijdag 21 oktober weer van harte welkom bij het Vakantie Bijbel Feest! Net als voorgaande jaren vind deze plaats in en rond De Wel aan de Rutger van Rozenburglaan, en zijn er diverse activiteiten rondom het thema ‘Aan Tafel’.

Tijdens het Vakantie Bijbel Feest is er ruimte om samen te knutselen, te spelen en verhalen uit de Bijbel te horen. Nieuw dit jaar is het aparte, sportieve en uitdagende programma voor kinderen uit groep 6 t/m 8.

Het Vakantie Bijbel Feest wordt georganiseerd door de Hervormde Gemeente Eemnes en is van 10:00 tot 15:00. Vanaf 14:30 zijn alle ouders van harte welkom om bij de afsluiting te zijn. Entree is gratis. Kom je ook? Neem al je vriendjes en vriendinnetjes mee!

Related posts