30e Bel Art-tentoonstelling

Donderdag 24 november wordt om 17.00 uur de 30e Bel Art-tentoonstelling geopend. Deze editie zijn werken te zien van kunstenaarsduo MyR en bronzen sculpturen van M. Elise Does.

 

Het samenwerkingsverband tussen Myriam Wijgman en Rob van Schalkwijk is ontstaan op de opleiding ArtEZ, hogeschool voor de kunsten in Arnhem.  Als kunstenaarsduo manifesteren zij zich onder de naar MyR (Myriam y Rob).

werk-myriam-wijgman

Myriam begon haar carrière in de modewereld. Tegenwoordig wordt zij geïnspireerd door moderne architectuur, stadslandschappen maar ook door etnische kunst.  Rob is grafisch ontwerper en vanuit die achtergrond altijd bezig met vlak- en kleurverdeling. Hij werkt experimenteel en heel intuïtief in een uitbundig kleurgebruik. Speciaal voor de expositie is een bijzonder installatiekunstwerk gemaakt door MyR.

werk-rob-van-schalkwijk

  1. Elise Does verliet in het vierde jaar de Kunstacademie Artibus (nu HKU). Zes jaar geleden vond zij met bronssculpturen haar weg terug naar de kunst. Uit haar werk blijkt een grote liefde voor dieren die uit de meeste beelden spreekt. Elise werkt ook in opdracht.

img_2463

De opening wordt opgeluisterd door popkoor Dijksound.

De tentoonstelling is te bezichtigen tot en met  10 januari tijdens kantooruren van het Bel Kantoor (Gemeentehuis) aan de Zuidersingel 5 in Eemnes.

Related posts