December Actie De Minnehof Winkeliers

Wegens groot succes in 2015 wordt ook dit jaar de December Actie georganiseerd door de winkeliers van De Minnehof. De actie is inmiddels gestart nadat op zaterdag 19 november Sint en zijn Pieten in Eemnes aankwamen. Met de gezellige feestmaand december voor de deur, waarin er weer volop sinterklaas- en kerstcadeautjes moeten worden gezocht, is De Minnehof natuurlijk het adres in Eemnes om hierin uitstekend te kunnen slagen. Alle winkeliers hebben hun beste beentje voor gezet om u in feestelijke sfeer te ontvangen en om u behulpzaam te zijn bij het vinden van uw Kerst- of sinterklaas cadeaus. Vanzelfsprekend worden die feestelijk voor u ingepakt als u dat wenst en kunnen ze zo in de schoen, zak of onder de kerstboom! Wat het winkelen bij De Minnehof de komende weken extra aantrekkelijk maakt, is dat u tegelijkertijd kans maakt op een mooie prijs.

Met de December Actie kanskaarten kunt u namelijk ook dit jaar weer spectaculaire prijzen winnen. Het leuke is dat u al bij een besteding van slechts 10 euro kans maakt op één van de prijzen. Bij besteding tussen de € 10,- en € 20,- , € 20,- en € 50,- en € 50,- en € 100,- ontvangt u een kanskaart, die u volledig ingevuld bij één van de winkeliers kunt inleveren.

De hoofprijs is een Stedentrip ter waarde van € 400,-, de 2e prijs een mooie Tablet ter waarde van € 200,-  en de 3e prijs wordt uitgekeerd in 4 waardebonnen van € 25,- te besteden bij alle deelnemende winkeliers.

De actie loopt tot en met 24 december a.s. Uiteraard kunt u meerdere bonnen inleveren.

De winnaars worden in de eerste helft van januari persoonlijk benaderd voor de prijsuitreiking.

Related posts