Goyer Golf & Countryclub is benoemd tot Smaakmaker

Dhr. Van Haare-Heijmeijer van de Goyer Golf & Countryclub in Eemnes kreeg woensdag 23 november het compliment ‘Erkend bedrijf met Smaak’ uitgereikt uit handen van wethouder Jan den Dunnen.
Werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking kansen bieden verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Deze werkgevers krijgen daarom de titel ‘Erkend bedrijf met Smaak’ en ontvangen een compliment in de vorm van een raamsticker. Het compliment is onderdeel van de regionale campagne ‘Smaakmakers’ vanuit het werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek. Aan deze campagne doen alle gemeenten mee in de regio Gooi en Vechtstreek en VNO-NCW, MKB-Nederland, FNV, CNV, het ROCvA en UWV. Met de campagne hopen de deelnemers dat meer werkgevers geïnspireerd raken om het voorbeeld van ‘Smaakmakers’ te volgen.

Bijgaand een foto met (vlnr): Dhr. P. Schalk, wethouder Jan den Dunnen, dhr. L. Hilhorst en dhr. Van Haare-Heijmeijer.

Related posts