HeHa Meubelen komt naar Eemnes!

Feestelijke opening zaterdag 26 november as.

Wie op zoek is naar een nieuw kwaliteitsbed, hoeft vanaf deze maand ook Eemnes niet meer uit. HeHa Slaapcomfort opent binnenkort haar showroom aan de Bramenberg 4. Het van oorsprong Bunschotens bedrijf is al ruim 16 jaar actief als HeHa Meubelen in de meubelbranche op het gebied van (project)stoffeerwerk, boot-, caravan- en loungesetkussens en meubelrestauratie, maar voegde na gedegen voorbereiding een klein jaar geleden ook een breed scala bedden, matrassen en boxsprings aan het assortiment toe. Om deze collectie op aantrekkelijke wijze te kunnen tonen was de vestiging in Bunschoten te klein. Daarom gingen vader Auke en zoon Jan Hartog op zoek naar showroomruimte. De oplossing werd gevonden bij interieurwinkel Loods A27, waarover De Rotonde onlangs al berichtte. “ We importeren het gerenommeerde Belgische merk Van Landschoot, een fabrikant van hoogwaardige bedden en boxsprings. In onze showroom is straks de schitterende Axelsson-serie van deze fabrikant te zien. Het unieke aan ons aanbod is dat er een vrijwel onbeperkte keuze is en dat men dus een bed geheel naar eigen smaak kan samenstellen”, vertelt Jan Hartog enthousiast. “ Allereerst besteden we veel tijd aan het luisteren naar de wensen van de klant om samen te bepalen wat de allerbeste slaapoplossing is. Daarna komt ons unieke computerprogramma aan de beurt. Er is een grote keuze aan bedden, matrassen, boxsprings en hoofdborden. Op de computer kunnen we elke combinatie hiervan met een simpele druk op de knop tonen en dit inclusief de prijs hiervan. Maar … daar stopt het niet bij. Omdat we van oorsprong een meubelstofferingsbedrijf zijn, kan de klant kiezen uit een zeer omvangrijke collectie bekledingsstoffen en leersoorten om het bed en het hoofdbord een geheel eigen uitstraling te geven. Ook hiervan is de prijs vervolgens direct bekend. Persoonlijker kan je je bed niet samenstellen”, vult vader Auke aan.

HeHa Slaapcomfort opent op zaterdag 26 november haar deuren met aantrekkelijke introductieaanbiedingen. Zo is er een topmatras in de kwaliteiten soft, medium of firm waarvoor geldt twéé halen, één betalen. Bij aanschaf van een bed of boxspring ontvangt de klant een kortingbon ter waarde van € 100, -. Eemnes is hiermee weer met een aantrekkelijke winkel verrijkt. Nieuwsgierig geworden? Ga dan vanaf zaterdag 26 november eens een kijkje nemen bij HeHa Slaapcomfort en combineer dat dan met een bezoek aan de collectie van Loods A27 in hetzelfde pand.  Wie niet tot dan kan wachten waagt alvast een kijkje op www.hehameubelen.nl.

Related posts