De landelijke dag van de mantelzorg

Mantelzorgers werden door hun gemeentes getrakteerd op een gezellige, ontspannende activiteit, een moment voor zichzelf.

In Laren organiseerde Versa een schilderworkshop voor mantelzorgers, die gegeven werd door het inspirerende echtpaar Haselaar, terwijl ieder gastvrij van hapje en drankje voorzien werd door Berber van “Ons Genoegen”.

De deelnemers kregen even een “beginnersles” en gingen toen meteen aan de slag, de één heel geconcentreerd, de ander onder het schilderen geanimeerd pratend. Maar ieder kreeg zijn/haar schilderij af en nam die mee naar huis.

Na afloop was er nog gelegenheid om rond de tafel gezellig na te praten en ervaringen uit te wisselen. Wie dat nog niet had nam een formulier mee om het mantelzorgcompliment aan te vragen.

Het was een zeer geslaagde middag!

Related posts