taxatiemiddag met Arie Molendijk

HILVERSUM / EEMNES: Zaterdag 3 december komt de bekende Nederlandse taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam naar Hotel De Witte Bergen, Rijksweg 2 in Eemnes. Van 14.00 tot  17.00 uur kan het publiek bij hem terecht met oude boeken, documenten, foto’s, brieven, (staten)bijbels, atlassen, prenten en kinderboeken voor een waardebepaling. De taxateur zit deze dag in het restaurant van het hotel.

oude-bibliotheek

Molendijk heeft bijna 1600 taxatiedagen op zijn naam staan en in de loop der jaren internationaal een reputatie opgebouwd. Vorig jaar hield hij in de Stadsbibliothjeek in Rotterdam zijn jubileum van 1500 taxatiedagen. Zaterdag 3 september j.l. was hij aanwezig op de boekenparade in Amsterdam en taxeerde voor het publiek in samenwerking met enkele conservatoren, hoogleraren van de Koninklijke Bibliotheek uit Den Haag. Iedereen is op deze dag van harte welkom. Schroom niet om 1 of  meerdere boeken te beoordelen door de taxateur. Adviezen voor een veiling of verkoop worden graag verleend.  Taxatie 5 euro ongeacht het aantal te beoordelen boeken.

Informatie liefst alleen per mail. Zie www.molendijkboeken.nl  email: amolendijkboeken@outlook.com.

Related posts