Begin 2017 met een duik!

2016 is toe aan zijn einde met oudjaarsavond als grote afsluiter. Één nadeel: de volgende dag… Op bezoek bij oma en andere familie, vuurwerk opruimen, en natuurlijk bijkomen van de nacht. Met een simpele beweging kan je daar allemaal vanaf zijn. De oer-Hollandse traditie van de Nieuwjaarsduik is ook dit jaar in Eemnes te vieren.

Haal je buren van de bank, je kinderen achter hun computer vandaan en haal je oma uit het tehuis en kom naar de ijsbaan in Eemnes!

Om 15:00 uur zal het startschot gegeven worden voor een feestelijk, gezond en goed jaar met een sprong in het koude water. Om 14:30 uur zal het terrein van IJsclub “De Vaart” open zijn om te verzamelen. Gratis soep, koffie en thee zal daar klaarstaan voor iedereen.

Er is 1 mogelijkheid waardoor het niet door zou kunnen gaan en dat is als er ijs ligt op de ijsbaan.

Ten alle tijden zal het clubgebouw van de KPJ vanaf 16:00 uur geopend zijn voor een Nieuwjaarsborrel.

Related posts