de Hilt

Zaterdag 7 januari
HEB JIJ DE E-FACTOR?

De bekendste en leukste talentenjacht van het Gooi komt er weer aan: De E-Factor.
De E-Factor 2017 vindt op zaterdag 7 januari plaats. Vanaf 19.00 uur zullen alle talenten opnieuw strijden voor de begeerde wisseltrofee en de cheque van € 100,-.
Bij winst staan er voor de winnaar(s) al een aantal leuke optredens in het verschiet; Een optreden tijdens de uitreiking van de Eemnesser koeientrofee, een optreden bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes en natuurlijk een gastoptreden bij de volgende editie van de E-Factor!

De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Er is plaats voor maximaal 20 acts!

Wij zijn op zoek naar talenten in de meest brede zin. Kun jij (of jullie) goed zingen, dansen, goochelen of kun jij iets wat bijna niemand kan zoals bijvoorbeeld beatboxen? En wil je dit nu eindelijk eens op een podium laten zien? Schrijf je dan nu vast in via www.dehilt.nl en begin vast met oefenen voor jou act! Deelname is gratis! Wie weet win jij en volg je de winnaars van 2016 Anna, Emma en Mia de Bruijn op. Publiek om aan te moedigen is natuurlijk van harte welkom! Of kom gewoon langs voor een gezellig avondje uit en geniet extra van het gastoptreden van de winnaars van vorig jaar. De deskundige jury bestaat uit Jamie-Dee van den Oudenrijn (Danscompagnie), Kim Schimmel (De Gooische Muziekschool), Anne Rozeboom (winnaar E-Factor 2014) en …….

Schrijf je direct in via onze site www.dehilt.nl of stuur een mail naar info@dehilt.nl. Inschrijven kan t/m 1 januari.

Aanvang: 19.00 uur. Toegang bezoekers: € 3,00. Deelname is gratis!

Activiteiten Kerstvakantie
Zoals in iedere schoolvakantie organiseren wij weer leuke activiteiten voor de kinderen uit Eemnes. Leuke knutselactiviteiten, bingo, theater les, tutochtend, vliegen met je drone of rijden met je rc auto in de sporthal, lasergamen en sporten. Deze vakantie hebben we ook leuke leerzame activiteiten zoals wat te doen bij brand, hoe ga je om met kleine verwondingen (EHBO) en hoe zorg je ervoor dat je zelf pech met de fiets kunt verhelpen? En als klapper deze vakantie (30 december): Een spectaculaire winterse luchtkussen dag in de sporthal! Kijk voor meer informatie over de activiteiten en kaartverkoop op www.dehilt.nl

Expositie
Van 10 januari tot 20 januari exposeert Astrid Bausch haar kunstwerken. Astrid is Encaustic Art kunstenares. Encaustic betekent inbranden door warmte en 10 jaar geleden heeft Astrid kennis mogen maken met deze eeuwenoude techniek van schilderen met bijenwas. Het schilderen gebeurt door gekleurde bijenwas te smelten op een speciaal ministrijkijzer en hiermee te “strijken” op fotoachtig papier of op geprepareerd canvas. Ook kan gebruik worden gemaakt van een styler ijzertje, “hot-air gun” of een “hotplate”. Website: www.bausch-art.com

Nieuw: Yin Yoga
Eline Jansen geeft vanaf 9 januari 2017 iedere maandag van 18:45-20:00 Yin Yoga in De Hilt.
“Een mini vakantie voor hart en ziel, lichaam en geest!”.
Yin yoga is een rustige vorm van yoga waarbij zittende en liggende houdingen 2 tot 5 minuten aangehouden worden. Het draait allemaal om het ontspannen van lichaam en geest terwijl het bindweefsel diep gerekt wordt. Je raakt in een meditatieve staat, vergezeld door rustgevende muziek, in een warme ruimte en gedimd licht om zo tot totale ontspanning te komen… Voor zowel beginners als gevorderden! Komt u op maandag 9 januari een proefles volgen voor € 7,50? Inschrijven: www.freeyourmindyoga.nl of mail naar: info@freeyourmindyoga.nl. Yogamatten zijn aanwezig, maar als u er zelf één heeft is het fijn als u die meeneemt.

 

Kinderpartijtje in De Hilt
Geen idee wat te doen voor een geslaagd kinderpartijtje? Wat dacht u van een sportief-, creatief- of kooppartijtje in De Hilt? Vanaf € 8,50 per persoon (inclusief eten en drinken) kunt u bij ons terecht! Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden eens op onze site, www.dehilt.nl

Dinsdag 3 januari
Bingo 50+
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! De eerst volgende bingo is op 3 januari van 14.00 tot ca. 16.00 uur. Deelname bedraagt € 3,00.

Related posts