”Een nieuwe morgen

Sandra Kamphuis is getrouwd en moeder van drie jongens. Ze heeft een boek geschreven met de titel:”Een nieuwe morgen.” Over de balans tussen het aardse en het spirituele en het lijden aan psychische ziektebeelden.

Zij leidt – inmiddels al weer zestien jaar-  Centrum Anoucha op de wakkerendijk te Eemnes. Een Centrum voor intuïtieve ontwikkeling, opleidingen, workshops en alternatieve geneeswijzen.

Met haar boek doorbreek ze het taboe rondom de spirituele wereld. Dat doet ze op een hele persoonlijke manier, door eerst over haar eigen bijzondere levensverhaal te vertellen. Haar leven is namelijk al bijzonder begonnen toen ze werd geboren in Athene. Dit beschrijft ze tot in de details, waardoor de lezer haar echt leert kennen. Ze deelt haar angsten en onzekerheden, dat maakt haar verhaal heel eerlijk. Sandra legt op een laagdrempelige manier voor mensen die niets van psychische ziektebeelden weten, uit wat zij ziet of voelt en wat bijvoorbeeld “energieën” zijn. Daarbij gaat ze moeilijke onderwerpen niet uit de weg. Sandra schrijft over ziektes, de dood en het goddelijke aspect van het leven. Door vanuit de ik-persoon te schrijven zorg ze dat je je goed in haar verhaal kan inleven. Het is heel aangrijpend om te lezen hoe Sandra’s  psychische aandoeningen haar leven beïnvloed hebben. Dat maakt dat ze een indrukwekkend boek heeft geschreven dat zeker taboedoorbrekend zal zijn, verrijkend en vernieuwend is.

In het verleden heeft zij lezingen gegeven in de bibliotheek van Huizen en Laren over de aura belicht ter gelegenheid van hun tachtigjarig bestaan. Op zaterdag tien december geef zij om twee uur een signeersessie bij boekhandel Bruna kerkstraat te Huizen.

Isbnummer: 978-94-022-3018-5. Te bestellen vanaf 25 november2016. www,anoucha.nl

 

Related posts