Foto Koch is benoemd tot Smaakmaker

Maurice Looman van Foto Koch in Eemnes kreeg vanochtend 5 december het compliment ‘Erkend bedrijf met Smaak’ uitgereikt uit handen van wethouder Jan den Dunnen.
Werkgevers die mensen met een arbeidsbeperking kansen bieden verdienen het om in het zonnetje te worden gezet. Deze werkgevers krijgen daarom de titel ‘Erkend bedrijf met Smaak’ en ontvangen een compliment in de vorm van een raamsticker. Het compliment is onderdeel van de regionale campagne ‘Smaakmakers’ vanuit het werkgeversservicepunt Gooi en Vechtstreek. Aan deze campagne doen alle gemeenten mee in de regio Gooi en Vechtstreek en VNO-NCW, MKB-Nederland, FNV, CNV, het ROCvA en UWV. Met de campagne hopen de deelnemers dat meer werkgevers geïnspireerd raken om het voorbeeld van ‘Smaakmakers’ te volgen.

Bijgaand een foto, gemaakt door Caspar Huurdeman Fotografie.

Related posts