Spetterend Nieuwjaarsfeest Café Staal

Ga muzikaal het nieuwe jaar in. Op zondag 8 januari organiseert Café Staal een grandioos Nieuwjaarsfeest. Vanaf 17.00 uur start de Super DJ van Café Staal met een Great Light and Soundshow, terwijl tijdens de avond er ook twee optredens zijn van volkszanger Johan Kettenburg en Danny Nicolay.
De in Hilversum geboren Johan Kettenburg is een zeer populaire zanger die graag gezien is in vele kroegen, maar ook op diverse grote podia heeft gestaan. Veel succes kende hij met nummers als ”Als jij maar bij mij bent”, “Wacht nog heel even” en zijn laatste single “Mij krijg je niet stuk”.
Danny Nicolay deed in 2003 een gooi naar deelname aan het Eurovisie Songfestival met zijn liedje “Waanzinnig”, maar werd jammer genoeg niet geselecteerd. Wel won hij het Alternatief Songfestival van Man bijt Hond. Met de nummers “De geur van je huid” en Wat een Nacht haalde hij goede scores in de Single Top 100. In 2011 is Danny Nicolay even een Topper geweest toen hij drie avonden samen met Toppers Gordon, Gerard Joling, René Froger en Jeroen Boom een medley mocht zingen.
Er valt dus op 8 januari as. veel te genieten in Café Staal. Kom wel op tijd, want Vol = VOL!

Related posts