NIEUWS EN ACTIVITEITEN VANUIT DE HILT

KINDERACTIVITEITEN IN DE VOORJAARSVAKANTIE

In de voorjaarvakantie is er weer genoeg te doen in De Hilt. Op de site van De Hilt en de huis aan huis folder staan alle activiteiten met datum, leeftijd en tijd vermeld. Kom gezellig langs en doe mee met de kinderbingo, kangoojump, knutselactiviteiten, RC modelvliegen en de hand instuif van SDS’99.

Dinsdag 7 maart: BINGO 50+

Iedere 1ste dinsdag van de maand wordt een gezellige 50+ bingo georganiseerd in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn veel leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Aanvang: 14.00 uur. Deelname: € 3,00.

EXPOSITIES IN DE HILT

Tot 3 april is de expositie van Rob van Schalkwijk en Myriam Wijgman te zien in De Hilt. Het samenwerkingsverband tussen Myriam Wijgman en Rob van Schalkwijk is ontstaan op de opleiding ArtEZ, hogeschool voor de kunsten in Arnhem. Myriam begon haar carrière in de modewereld. Tegenwoordig wordt zij geïnspireerd door moderne architectuur, stadslandschappen maar ook door etnische kunst. Rob is grafisch ontwerper en vanuit die achtergrond altijd bezig met vlak- en kleurverdeling. Hij werkt experimenteel en heel intuïtief in een uitbundig kleurgebruik en 3D druktechnieken.

HOLLANDSE MIDDAG IN DE HILT
HET RUIME SOP EN DE GOOISCHE BLAERDERS “Garantie voor een oer gezellige middag”

Bent u “in” voor kwalitatieve uitstekende gezelligheid waarvan u na afloop voldaan weer naar huis zult gaan ….. kom dan zondagmiddag 26 maart naar De Hilt! Het Ruime Sop is een Shantykoor. Het Zeemanskoor hoort tot de betere koren in Nederland en wint regelmatig eerste prijzen op belangrijke festivals. Het koor bestaat uit 60 zangers en muzikanten en treedt door heel het land op. Zingen en musiceren is voor de mannen “een manier van leven” geworden en het plezier spat er van af!!

Het smartlappenkoor “De Blaerders” heten voortaan “ De Gooische Blaerders”!

Deze naamsverandering ontstond vanwege het zingen van meer levensliederen en niet alleen maar smartlappen. Sinds een jaar of twee zingen De Gooische Blaerders twee of drie stemmig en hoewel het in het begin ernstig wennen was, is iedereen nu heel erg tevreden met het resultaat.

De Gooische Blaerders hebben nog steeds hun “blije” dirigent”, de vrolijke kleuren en een aanstekelijk enthousiasme…..want wat zeker gebleven is…is dat iedereen vooral uit volle borst mag meezingen!!

KOM 26 MAART GEZELLIG NAAR DE

HOLLANDSE MIDDAG IN DE HILT OM

HET MEE TE MAKEN !!
Aanvang: 14.00 uur (tot 17.30 uur)

Kaartverkoop vanaf maandag 13 februari in De Hilt

Toegang: € 5,00

E-FACTOR GROOT SUCCES
Op 7 januari vond alweer de 8e editie van de E-Factor plaats. Opnieuw een succesvolle avond van hoog niveau. Wilt u de avond (her)beleven? Van deze avond heeft RTV Baarn een prachtige rapportage gemaakt. Op onze site www.dehilt.nl staan de links naar de rapportage.  De link van de foto’s gemaakt door Joris Klaui zijn ook te vinden op onze site.

 

Related posts