BOERenMARKT op zaterdag 25 maart 2017

Een volle markt met veel standhouders hebben we op zaterdag 25 maart a.s.

Een aantal standhouders hielden een winterstop maar zijn er nu weer bij.

En wie er ook bij is, is de houtzaagkunstenaar Dennis van Kraaij uit Blaricum.

Geef Dennis van Kraaij een behoorlijke boomstronk en een kettingzaag en hij weet er in een paar uur tijd kunst van te maken.

Midden in het geitenweitje bij de parkeerplaats zal Dennis gedurende de markttijden dus van 10.00 tot 15.00 uur een demonstratie geven.

Komt dat dus zien, ook erg leuk voor de kinderen, die in de boomgaard tussen de mooie oude appel- en perenbomen ook weer paaseitjes mogen komen zoeken.

Ook zal in het kader van de 2 workshops krijtbord schrijven Stempelfun op de markt aanwezig zijn om te laten zien hoe je mooie quotes kunt schrijven.

De atelier-winkel is al helemaal in Paassfeer, mooie kransen van eitjes en ook het stuk voor de Paasworkshop is te bekijken.
De BOERenMARKT gaat ook de BOER op. Vanaf mei zal er in het Vesting-museum in Naarden ook een maandelijkse biologische markt worden georganiseerd door ons.

Woensdag 17 mei zal de 1e keer zijn, prachtige locatie, je voelt je op vakantie! En ook nog een historisch museum om te bezoeken.

Dezelfde standhouders zullen daar ook weer staan, dus 2x per maand nu de mogelijkheid om de (h) eerlijke en mooie producten te kopen dus.

We hopen op mooi weer eind maart, zodat de koffie/thee en oma’s appeltaart buiten kunnen worden gegeten.

Dus voor het eerst of opnieuw van harte welkom!

Related posts