Lunchpauzeconcert

Op donderdag 16 maart om 12:30 is er weer een Lunchpauzeconcert in de Raadzaal van het Gemeentehuis van Eemnes.

Dit keer zijn de sopraan  Ingrid Nugteren en de pianiste Liesbeth Spits te horen, ze bezingen de grillige wegen van de liefde in liederen van Richard Strauss en Jean Sibelius, afgewisseld met kleine pareltjes van Edvard Grieg.

Wie van onvervalste laat-romantische liefdesliederen houdt, komt donderdag aan zijn trekken.

Aan de piano Liesbeth Spits, ervaren begeleidster en lid van het Scarbo Pianistencollectief.

 

De toegang is 10 euro inclusief een broodje en koffie. Zaal open om 12:00 uur. U kunt reserveren op 035-5380827  of stuur een mail naar info@scarbomusica.nl Het gemeentehuis van Eemnes is gelegen aan de Zuidersingel 1 en bereikbaar met de bus.

 

 

Related posts