Paasconcert van de Sint Jans Schola in de Sint Jans Basiliek te Laren

Maandag, 2de paasdag, 17 april 2017; aanvang 15.30 uur

Christ the Lord is risn’again……! Pasen!

De Sint Jans Schola geeft ook dit jaar weer haar traditionele Paasconcert op tweede Paasdag 17 april in de Sint Jans Basiliek aan de Brink 31 te Laren. Er wacht u een sfeervol en afwisselend programma met muziek van diverse componisten en stijlen. Naast het koor (bestaande uit ca. 30 zangers) werken organist Bas Groenewoud en sopraan Elma van den Dool aan dit concert mee. Tevens maken twee blokfluitistes hun opwachting: Mariken Hanke van Peursem en Esther Nuijten.

Algehele leiding is in handen van Hans Rikkert de Koe.

Aanvang van het concert is om 15.30 uur, de kerkdeuren worden om 15.00 uur geopend. De toegang is vrij, er is een deurcollecte na afloop.

Foto: Bruno Wacker

Zie ook de site van de Schola: www.sintjansschola.nl

Related posts