Pax Kinderhulp Eemens zoekt gastgezinnen

Aankomende zomer hopen wij als Pax Kinderhulp Eemnes weer een groep Armeense kinderen van tussen de acht en twaalf jaar te mogen ontvangen in Eemnes en omstreken. Deze kinderen leven vaak in ernstige armoede. Pax Kinderhulp Eemnes wil deze kinderen een zorgeloos en onvergetelijke vakantie bieden. Deze kinderen verblijven voor drie weken bij gastgezinnen thuis. Daar hebben we uw hulp bij nodig. Voor de eerste drie weken in juli 2017 zoeken wij gezellige en enthousiaste gastgezinnen. Als gastgezin geeft u de kinderen aandacht en een warm thuis. Maar ook voor u als gastgezin is het een onvergetelijke ervaring.

U staat er uiteraard niet alleen voor. Werkgroep Pax Kinderhulp Eemnes zorgt dat u goed voorbereid bent. Medewerkers geven u de nodige ondersteuning tijdens de vakantie van de kinderen. Vanuit de werkgroep wordt er een programma georganiseerd met ongeveer drie activiteiten per week. De ene keer is dit een dagdeel en de andere keer een hele dag. Soms alleen voor de Armeense kinderen, maar er zijn ook activiteiten waarbij de eigen kinderen van de gastgezinnen van harte welkom zijn.

Lijkt het u of jullie ook leuk om gastgezin te zijn deze zomer? Voor aanmelden of meer informatie kunt u terecht bij Olga Fakkeldij via 035-5383754 of kijk op onze website, www.paxkinderhulpeemnes.nl Wij komen graag bij u langs voor een kennismakingsgesprek.

Related posts