Eemnes Energie komt graag buurten!

Bij de coöperatie Eemnes Energie kunt u elke woensdagmiddag en vrijdag binnenlopen. Hoe kunt u besparen op uw maandelijkse energiekosten zonder zelf te investeren? Wat doet u als u wel stroom van zonnepanelen zou willen, maar niet op uw eigen dak? Hoe kunt u zorgen dat uw huis klaar is voor de afkoppeling van het aardgas? In de winkel aan de Laarderweg leggen we het graag uit.

Nieuw is dat we ook ’s avonds langs gaan. Het voordeel is dat we meteen een indruk kunnen krijgen van uw energieverbruik. Gegarandeerd een korting van € 120 per jaar op uw stroom ten opzichte van de goedkoopste aanbieding op gaslicht.com; dat scheelt u al snel een of twee tientjes per maand ten opzichte van wat u nu betaalt. En daarvoor krijgt u 100% binnen Eemnes opgewekte zonnestroom! Maar misschien is er wel meer mogelijk: een betere rente op uw spaargeld, gesubsidieerde en gefinancierde besparingsmogelijkheden, een nul op de meter renovatie. We kunnen het bij u thuis rustig op een rijtje zetten. Het gesprek is gratis en het verplicht u tot niets. Natuurlijk kunt u op onze website eemnesenergie.nl terecht, maar voor een persoonlijk gesprek met Rhoda van Eeden en Ton Damen mailt u naar rhoda@Eemnesenergie.nl

Inzet

Over Eemnes Energie

Eemnes Energie is een coöperatie, als via ons stroom afneemt bent u deelnemer en heeft u via de deelnemersvergadering de touwtjes in handen. In de praktijk zorgt het bestuur voor de dagelijkse beslissingen. Eemnes Energie werkt samen met Qurrent en de gemeente Eemnes. De pop-up Store aan de Laarderweg wordt ter beschikking gesteld door autobedrijf Koot.

Related posts