Rondje Cultuur sluit het seizoen verrassend af!

Op donderdag 20 april staat alweer het laatste Rondje Cultuur van dit seizoen op de agenda met een spetterend einde dat u niet mag missen! Naast het muzikaal genot van niemand minder dan Ed van der Elsken wordt u meegenomen in het reilen en zeilen van Hoeve Ravenstein en krijgt u een sneak preview van het theaterprogramma van de Caberet Cats. De avond start om acht uur in De Hilt en de toegang is gratis.

Cabaret om van te smullen!

Cabaret Cats is een theatergroep voor jongeren vanaf 16 jaar en is onderdeel van de Gieske Theaterschool o.l.v Cathelijne Gieske. Deze enthousiaste Cabaret Cats geven een preview van hun avondvullend theaterprogramma vol met zang, toneel en cabaret, vergezeld van een culinair 3-gangendiner op 27 en 28 mei aanstaande in de Blaercom.

Muzikaal genot

Een tipje van de sluir: Ed van der Elsken neemt het muzikale deel van de avond voor zijn rekening. Maar zijn repertoire blijft nog even een verrassing!

Het bijzondere familiebedrijf van Hoeve Ravenstein

Gelegen op het landgoed Groeneveld ligt al sinds 1766 het prachtige familiebedrijf Hoeve Ravenstein. De familie Tupker is 30 jaar geleden als hobby begonnen met het houden van Belgische Witblauwe koeien en graag vertellen zij hoe zij dit doen op een natuur- en diervriendelijke manier met respect voor de natuur, leefomgeving en met oog voor volgende generaties.

Related posts