NIEUWS EN ACTIVITEITEN VANUIT DE HILT

Open Eemnesser volleybal kampioenschap 2017

Het einde van het seizoen nadert met rasse schreden, dus komt de start van het open Eemnesser volleybalkampioenschap dichtbij. Ook dit jaar wordt het toernooi gesponsord door R.J.M. van der Zwaan Installatiebedrijf BV. Het altijd gezellige en sportieve toernooi start begin juni.

Stel een leuk team samen met vrienden, familie, collega’s, buren of teamgenoten en schrijf je in! Wie weet gaat jullie team dit jaar met de Frans Schinkel wisseltrofee aan de haal! Je hoeft niet per se te kunnen volleyballen; sportiviteit en gezelligheid staan voorop! Voor het toernooi begint geeft De Hilt jullie de mogelijkheid om op donderdagavond 18 mei een avondje te oefenen om ingespeeld te raken. Heb je al een team samengesteld? Schrijf je team dan nu in via onze site www.dehilt.nl of stuur een mail naar info@dehilt.nl De inschrijving sluit op woensdag 17 mei. De kosten per team bedragen € 35,-.
Oefenavond: donderdag 18 mei.
De speelavonden zijn: donderdag 1 juni, donderdag 8 juni en donderdag 15 juni. De finaleavond is vrijdag 23 juni.

Tijdens de twee weken meivakantie stond De Hilt weer bol van de activiteiten.

De activiteiten waren goed bezocht. Eén van de hoogtepunten was toch wel de mega knikkerbanen bouwen (zie foto).

Dinsdag 6 juni: Bingo 50+
Iedere 1ste dinsdag van de maand wordt een gezellige 50+ bingo georganiseerd in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn veel leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Aanvang: 14.00 uur. Deelname: € 3,00.

Exposities in De Hilt
Eindexpositie ‘Beweging’ van cursisten Atelier Stawicki in De Hilt
Van 17 mei t/m 25 juni hebben de cursisten van Atelier Stawicki hun eindexpositie in De Hilt. Elk jaar sluiten de cursisten van Atelier Stawicki het seizoen met een thema-expositie. Dit jaar is dit het thema ‘Beweging’. Een thema die perfect past bij De Hilt.
Informatie over de eindexpositie en foto’s van de werken zijn te vinden op de website www.atelierstawicki.nl . Ook als u interesse heeft voor het volgen van een cursus of workshop kunt u op deze site kijken, want deze zomer zijn er verschillende leuke workshops en twee zomercursussen bij Atelier Stawicki.

Biljartvereniging Dik Trom kampioen! (foto)
Biljartvereniging Dik Trom, die al enkele jaren zijn competitiewedstrijden speelt in De Hilt is met een van de teams regiokampioen geworden. De Hilt feliciteert de winnaars met de prachtige beker!
Danscompagnie Jamie-Dee familie dansvoorstelling Alice in Wonderland
Zaterdag 17 juni danst Danscompagnie Jamie-Dee de dansvoorstelling Alice in Wonderland in De Hilt. De show is voor iedereen dus u bent ook van harte welkom! Kaartjes kunt u bestellen via www.danscompagnie.nl

Related posts