Geweldig seizoen voor basketbalvereniging Eem 78!

Het seizoen 2016-2017 was voor Eem 78 een zeer succesvol jaar. In het jaar dat alle teams meer zijn gaan trainen, werden de onder 12, onder 18 (2x) en onder 20 (2x) kampioen. En ook de andere teams hebben in hun competities tot het laatst meegedaan om het kampioenschap. Vooral de meisjes van de u16 hebben het spannend gemaakt.

Eem 78 is een kerngezonde basketbalvereniging met vooral leden uit Eemnes, Blaricum en Laren. Er wordt 1 ½ uur per week getraind (donderdag en vrijdag) en op zaterdag worden de wedstrijden gespeeld. Ons motto is dat “winnen mag”. Voor het nieuwe seizoen is er nog plek voor jongens en meisjes onder de 10 en 12 jaar, maar ook oudere kinderen zijn welkom. Je kunt gaan basketballen vanaf ongeveer 8 jaar. Interesse: mail naar secretaris@eem78.nl en kom een aantal keren gratis meetrainen. Zie ook www.eem78.nl.

Related posts