Lekkerkerk sluit heerlijk jaar af en laat Voedselbank mee genieten

LAREN-EEMNES juni 2017. Een van de vele activiteiten in en rond onze kerkgemeenschap PGLE, is Lekkerkerk. Maandelijks wordt er tegen een smakelijk tarief, een heerlijke maaltijd geserveerd in de bovenzaal van de Ontmoetingskerk aan de Kerklaan. Per keer zijn circa zeven vrijwilligers druk met het bereiden van de maaltijd en het omtoveren van de bovenzaal tot een gezellig restaurant. Maximaal 35 mensen kunnen dan genieten van deze lekkere en gezellige activiteit. Vaak zijn alle plekken bezet en soms moeten daardoor mensen helaas teleurgesteld worden.
Dinsdag 6 juni was de jaarlijkse afsluiting en werden, natuurlijk tijdens een heerlijke maaltijd, het afgelopen en komende seizoen besproken.

Totaal bestaat deze groep vrijwilligers uit meer dan 20 dames, aangevuld met één heer.

Ook dit jaar is er weer een batig saldo ontstaan van enkele honderden euro’s. In deze opbrengst deelt traditiegetrouw de Voedselbank Laren-Eemnes, mee.

Op de foto een deel van de Lekkerkerk-vrijwilligers.

Related posts