Badmintonners aanwezig op de In&Uit Markt in De Hilt

Na de successen van de afgelopen jaren organiseert Sport- en ontmoetingscentrum De Hilt in Eemnes ook dit jaar de In&Uit markt. Het evenement zal plaatsvinden op zaterdag 16 september van 10 – 14 uur.

Ook de badmintonners presenteren zich tijdens de In&Uit Markt. Zoals inmiddels bekend hebben Badminton Vereniging Eemnes en Badminton Club Inside ’82 in Baarn de handen ineen geslagen om een zo goed mogelijk programma aan te kunnen bieden aan jeugd, volwassenen en ouderen. Zo kunnen de clubs de jeugd laten trainen door een professionele trainer en een prima team van begeleiders. Ook aan volwassenen en ouderen wordt training aangeboden, zowel aan competitiespelers als aan recreanten. De In&Uit Markt is een prima gelegenheid om mensen van elke leeftijd en ieder niveau te laten kennismaken met badminton.

Natuurlijk kennen de meesten het badmintonnen al van een spelletje op straat of op  de camping, maar nu kan iedereen zelf zien en ondervinden hoe het is om in de zaal een echt potje te kunnen spelen. En vooral ook hoe fit je daarvan wordt! Wilt u op deze dag komen kennismaken, dan staat er een team klaar om u bij te praten. Ook worden er demonstraties gegeven door jeugdcompetitiespelers.

 

Related posts