Carwash brandweer Eemnes

Na vorig jaar de collecte te hebben gedaan….
Wil Sylvia die zelf taaislijmziekte (CF) heeft en hierdoor afgelopen jaar een dubbele longtransplantatie heeft moeten ondergaan… . zich dit jaar nog harder maken om geld op te halen voor CF.
“Ik heb het geluk gehad dat een nieuw leven zich net op tijd voor mij aandiende, met dank aan mijn geweldige donor! Hierdoor heb ik weer een paar extra jaartjes cadeau heb gekregen.… Des te meer gun ik mijn mede CF’ers ook een mooie toekomst toe en moet er dus onderzoek gedaan blijven worden. Nu ik hier weer wat energie voor heb, wil ik mij hier dan ook volledig voor inzetten!”
Haar nieuwe motto: “Ik leef maar twee keer!”
Dit kan zij allemaal niet alleen…dus de vrijwilligers van Brandweer Eemnes, Muco & Friends, vele sponsoren en andere vrijwilligers helpen haar hierbij!! Jij komt deze dag toch ook even je auto, bus of tractor laten wassen en koop je een leuke aap voor het goede doel?!?
Cystic Fibroses, is een ernstige (vooralsnog) ongeneeslijke , erfelijke aandoening met een beperkte levenswachting van nu gemiddeld 40 jaar is. Bij mensen met CF is het slijm door een genetische afwijking uitzonderlijk taai. Het kan daardoor zijn functies onvoldoende vervullen met vele infecties tot gevolg. Het gevolg hierop is dat organen zoals de longen, alvleesklier, nieren en lever steeds slechter gaan functioneren.

Related posts