HKE Tentoonstelling schilderijen Coraline Bäcker

Dieren, landschappen en bloemen in de oudheidkamer.

 

Vanaf zaterdag 30 september exposeert de bekende beeldend kunstenares uit Eemnes, Coraline Bäcker, in de Oudheidkamer . Er is een verzameling uit haar veelzijdige werk te zien. Zo zijn er prachtige (Eemnesser) landschappen, bloemcomposities, dierfiguren en portretten in acryl en olieverf te bewonderen.

In binnen- en buitenland is het werk van Coraline tentoongesteld. Lange tijd is aquarelleren haar specialiteit geweest, haar aquarellen van bloemenstillevens zijn over de hele wereld te vinden. Coraline schildert ook in opdracht: u vraagt en zij schildert. Vooral haar portretten van honden en paarden zijn zeer geliefd.

De Oudheidkamer van de Historische Kring Eemnes is iedere zaterdag geopend van 14.00 -16.00 uur, Raadhuislaan 2a, 3755HC Eemnes, telefoon 035 – 53 823 75.

De toegang is gratis.

Kijk voor meer informatie op www.historischekringeemnes.nl

Related posts