Prijzen voor winnaars fotowedstrijd gemeentegids 2018

Veel Eemnessers pakten hun camera om hun mooiste plaatje van Eemnes te nemen en zodoende kans te maken op een plek in de gemeentegids van Eemnes van 2018. Maandag 18 september 2017 reikte wethouder Niels Rood de prijzen aan de drie winnaars uit.

 Bob Kat sleepte de eerste prijs binnen met zijn foto ‘Wat is Eemnes zonder koeien?’. Zijn foto, van koeien in de Eemnesser polder met daarachter de toren van de Sint Nicolaaskerk prijkend, komt op de voorkant van de gemeentegids. De tweede prijs is uitgereikt aan mevrouw Annette de Haan en de derde aan de heer Willem Beers. Hun foto’s zijn verzekerd van een plek in de gemeentegids. Naast deze beloning ontvingen alle drie de winnaars nog een cadeaubon en een mooie boeket uit handen van wethouder Niels Rood.

Fotowedstrijd
Voor de nieuwe gemeentegids, die in december 2017 verschijnt, was een fotowedstrijd uitgeschreven waaraan alleen inwoners van Eemnes konden deelnemen. In totaal zijn door 24 Eemnessers 38 foto’s ingestuurd. De jury bestond uit wethouder Niels Rood, twee communicatiemedewerkers en een amateurfotograaf van de BEL Combinatie. Zij oordeelden of de foto in Eemnes is gemaakt, en keken naar compositie, bewerking en naar bruikbaarheid voor plaatsing in de gemeentegids.
Op foto v.l.n.r.: Willem Beers, Annette de Haan, Bob Kat

Related posts