Start nieuwbouw Bouwcenter Eemnes

Op donderdag 13 juli 2017 heeft Jan Jacob Rab, directeur van het Texelse familiebedrijf RAB, de eerste paal geslagen in de grond van het nieuwe bedrijventerrein Zuidpolder, langs de A27 in Eemnes. Met deze handeling is de bouw van de achtste bouwmaterialenhandel van de RAB Groep officieel gestart. In januari 2018 opent de vestiging haar deuren.
Het nieuwe pand op een terrein van bijna 4.000 m² bestaat uit een grote opslag voor bouwmaterialen en een showroom. De hal is voorzien van een drive-through waardoor klanten met hun bestelbus direct de materialen kunnen inladen. Bouwbedrijf Nikkels uit Twello is de aannemer en Palazzo uit Duiven heeft het pand ontworpen.
Over RAB
De RAB Groep is een familiebedrijf dat in 1921 van start ging op Texel en inmiddels is uitgegroeid tot een onderneming met 16 vestigingen gericht op de handel in bouwmaterialen en de exploitatie van bouwmarkten. Bouwcenter is, met 85 vestigingen en een omzet van meer dan 500 miljoen euro, de grootste landelijke formule van bouwmaterialengroothandels van Nederland. Alle Bouwcenters zijn regionaal werkende familiebedrijven die zich onderscheiden in kennis en vakmanschap.

 

Voor meer informatie:
Bouwcenter RAB
Jan Jacob Rab
Telefoon: 06 – 531 702 80
jjrab@rab.nl
www.rab.nl

Related posts