Tijd voor een positieve verandering!

Op dinsdagavond 10 oktober vindt op Pensionstal De Heidehoek in Eemnes een benefietavond plaats georganiseerd door de Business Club Eemnes. Het thema van de avond is ‘Een persoonlijke doorstart’. In deze powerboostsessie voor ondernemers brengt Jörgen Raymann de toehoorders de basisprincipes  bij van de PHD: Passion, Happiness, Drive. De drie pijlers waarop hij zijn eigen succes heeft gebouwd. Jörgen Raymann is bekend van zijn televisie- en theaterprogramma’s en trekt tevens al jaren als motivator volle zalen in het land.

Topkok Julius Jaspers, onder meer bekend van het RTL5-programma Topchef zal samen met de leerlingen van College de Brink uit Laren de gasten culinair verzorgen middels een driegangenbuffet.

Voor slechts € 75,- per persoon bent u te gast op deze bijzondere avond. Het is ook mogelijk om een hele tafel (8 personen of 10 personen) of een gedeelte van een tafel te reserveren, zodat u met een besloten groep  genodigden van deze bijzondere avond kunt genieten. Bij de prijs is het driegangendiner, de consumpties en koffie/thee inbegrepen. Op de avond zelf wordt ten behoeve van de goede doelen (‘Het vergeten kind’ en ‘Kids in Vietnam’) een veiling gehouden waarbij  unieke items onder de hamer komen. De avond wordt muzikaal omlijst door de pianomuziek van Joakim Peter. Kortom: een geweldige gelegenheid voor ondernemers om met relaties, personeel of collega’s te genieten van een geheel verzorgde avond.  Schrijf u dus snel in via www.bce-eemnes.nl.

Related posts