CRESCENDO BAARN KOMT NAAR EEMNES

In de bijna 125 jaar van haar bestaan is Crescendo Baarn uitgegroeid tot een brede muziekvereniging met diverse onderdelen en muziekonderwijs in het eigen gebouw. Deze bruisende vereniging groeit nog steeds zowel in aantal leden als in muzikale kwaliteit en kent twee harmonieorkesten, een slagwerkgroep, een dweilband en een jazzband. Daarnaast heeft Crescendo een opleidingstak die opleidt van blokfluit (7-8 jarigen) naar blazers en slagwerk (vanaf 9 jaar) door middel van individueel muziekonderwijs aangevuld met samenspelgroepen.

Zondag 5 november komt Crescendo naar Eemnes om u kennis te laten maken en te laten genieten van een fantastisch optreden van het harmonieorkest en de slagwerkgroep.

Onder de bezielende leiding van dirigent Kees Kramer speelt het harmonieorkest op een behoorlijk niveau en verzorgt zij binnen en buiten Baarn vele succesvolle optredens. Laat u verrassen door het optreden van het harmonieorkest, want Crescendo is trots op het orkest.

Onder leiding van dirigent Pieter Senden zal ook de slagwerkgroep van Crescendo een optreden verzorgen. Deze jonge groep muzikanten geeft een eigentijds optreden, gebruik makend van trommels, bekken, klein percussie en diverse vormen van melodisch slagwerk.

Vanaf 15.00 uur verzorgen de twee onderdelen van Crescendo een anderhalf uur durend non stop programma in Sporthal de Hilt aan de Hasselaarlaan 1c in Eemnes.  En omdat Crescendo haar vereniging graag in Eemnes wil promoten biedt zij u dit concert aan met een gratis toegang.
Noteer zondagmiddag 5 november in uw agenda, want dit mág u niet missen.
Voor meer informatie zie www.crescendobaarn.nl of www.facebook.com/crescendobaarn.

Related posts