Het Grote Sinterklaasfeest Laren

Het Grote Sinterklaasfeest Laren belooft groot spektakel!

LAREN – Op zondag 26 november van dit jaar organiseert FIX Entertainment voor de tweede keer ‘Het Grote Sinterklaasfeest’ in de Klaas Bout Hal in Laren. Dit jaar met maar liefst 2 grote shows! Timo Kroeze en Bram van Gelder, eigenaren van FIX Entertainment, zijn druk bezig met de gehele organisatie en beloven ook dit jaar weer een groot spektakel.

Dit jaar bezoeken niemand minder dan Buurman en Buurman én Het Zandkasteel aan Zee het feest. Ook Stronkeltje en Fonkeltje van Speelpark Oud Valkeveen en Wally de Walrus van het Dolfinarium komen langs. Het geheel is op de zondagmiddag te zien, om 12.30 en om 16.00 uur.

FIX Entertainment bouwt de ruime sporthal om tot een groot theater en aan alles is gedacht, voor de show kunnen kinderen het paard van Sinterklaas ontmoeten en word er gratis limonade uitgedeeld. Na de show is er een Meet en Greet en kunnen kinderen met al hun favoriete helden op de foto. Ook krijgt ieder kind een Goodiebag mee naar huis, als cadeau van de Sint.

De kaartverkoop is al in volle gang. Voor meer informatie en het kopen van tickets kunt u terecht op de website, óf op de Facebookpagina van het evenement. (www.sinterklaasfeestlaren.nl)

Related posts