Dorcasinzamelingsactie heeft spectaculair record bereikt.

De Dorcasinzamelingsactie van afgelopen zaterdag 4 november is een groot succes geworden. Dankzij alle donaties van de winkeliers aan supermarkt de Boni in Eemnes heeft de Evangelische Gemeente Eemnes voedsel en geld opgehaald ter waarde van maar liefst 150 complete voedseldozen van ruim 20 euro, een overdonderend succes.

Coördinator van deze actie: Jan Stern vertelt: “ Ik vind het altijd spannend wat deze actie opbrengt, maar 150 dozen had ik zelfs in mijn stoutste dromen. Vooral de ‘smulpakketten’ met allemaal lekkere zoete hapjes voor de kinderen werden veel gekocht. Ik vind het met name voor kinderen zo erg dat zij honger lijden. De 24 vrijwilligers en ik hebben zoveel liefdevolle en warme woorden mogen ontvangen van de klanten van de Boni dat we nu op wolkjes lopen. Want  uiteindelijk wordt een actie als deze pas echt een succes vanwege de naaste liefde voor de ander, in dit geval met name voor kinderen en hun ouders uit de armste landen van Europa als Moldavië, Albanië en de Oekraïne. Na de actie is er in onze kerk nog een spectaculaire veiling geweest zodat we uiteindelijk op deze recordopbrengst uitkwamen.

Veel dank voor alle donaties, veel kinderen en hun ouders kunnen dankzij u lekker gaan eten in de koude, aankomende winter van Oost –Europa.

Related posts