Interessante lezing en creatieve workshop Volksuniversiteit Het Gooi in de Hilt

Kunsthistorica Helmi Hillebrand geeft op bevlogen wijze interactieve lezingen over kunst- en architectuurgeschiedenis in de Hilt in Eemnes. Op dinsdag 21 november om 10 uur start zij met haar lezing over de opkomst en teloorgang van de machtige abdij van Cluny. Zij vertelt ondermeer welke rol het visioen van de monnik Gunzo speelde bij de bouw van de abdijkerk. Op 19 december spreekt Helmi over ‘Imponerende Kathedralen” en ook in januari kunt u nog tweemaal genieten van boeiende lezingen over ‘ De Renaissance’ en over ‘Lucas van der Leyden, Rembrandts idool”.

Op 21 november om 19.30 kunt u in de Hilt ook deelnemen aan de gezellige schilderworkshop “ Borrelen met vriendinnen” en uw eigen kunstwerk maken onder leiding van schilderes Lisette Schaapherder. Het leuke van deze workshop is dat je met je zelfgemaakte schilderij naar huis gaat. Op de website:www.volksuniversiteithetgooi.nl staat alle informatie en kunt u zich ook aanmelden.

Related posts