Ladies night in De Hilt!

Donderdag 23 november: Ladies night in De Hilt!

Zin in een gezellig avondje uit met je vriendin, zus, moeder, collega of buurvrouw? Kom dan naar de Ladies night in De Hilt! Bedrijven uit de regio zullen zich presenteren met van alles op het gebied van lifestyle, fashion, beauty, woonaccessoires en nog veel meer! Sjiek by Monique en By Anoeschka staan er met kleding. En voor de allerkleinste staat JessMade “Made for kids’’ er met leuke baby artikelen.
Op het gebied van beauty staat ambulant-kapster Erica Hairstyling. Voor heerlijke gezichtsbehandelingen en meer staat Beauté Chantal, voor de nagels Control4lifestyle en voor het gehele lichaam staat Pulzzz ontharingsstudio.

Verder staan er nog Danscompagnie Jaimy-Dee, Angelinas, Made by Ingrid, Jokado, Christiani shoes&more, Cambridge weight plan, D&P Parfum, Moeders voor moeders, Life changing business en lekker georganiseerd.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig rond snuffelen bij de stands onder het genot van een gratis glaasje rosecco. Bij binnenkomst krijgt u ook een gratis lootje voor de loterij die deze avond plaats vindt. De prijzen zijn beschikbaar gesteld door de standhouders.

Terwijl u rondsnuffelt zullen de winnaressen van de E-Factor 2016, Mia, Anna en Emma voor u zingen. Kom gezellig langs op donderdag 23 november van 19:00 uur tot 22:00 uur. Toegang is GRATIS!

Win jij de E-Factor 2018?
Voor je het weet is het zover; De E-Factor 2018 vindt op zaterdag 6 januari plaats. Kun jij (of jullie) goed zingen, dansen, googelen, beatboxen of kun jij iets wat bijna niemand kan? En wil je dit nu eindelijk eens op een podium laten zien? Schrijf je dan nu vast in via www.dehilt.nl en begin vast met oefenen voor jou act! Meer informatie: info@dehilt.nl

Dinsdag 5 december
Bingo 50+
Iedere eerste dinsdag van de maand is er een gezellige 50+bingo in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom! Noteer vast in uw agenda: 2 januari. Deelname bedraagt € 3,00.

De Hilt; vergader, sport en feestlocatie!
Dat je in De Hilt prima kunt sporten is algemeen bekend. Maar De Hilt is meer dan sport! Naast onze sportzalen heeft De Hilt ook prima vergader- en cursusruimte maar ook prima ruimte voor uw feest of ander evenement! Neem eens een kijkje op onze site www.dehilt.nl of kom eens langs om de ruimten te bekijken!

 

Related posts