Natuurlijk komt Sint Nicolaas weer naar Eemnes

op zaterdag 25 november. Rustig varend met zijn mooie boten gaat hij over de Eemnesservaart richting het evenementenplein alwaar de Sint en zijn Pieten rond 13.00 uur worden opgewacht en feestelijk ontvangen door onze Pietenband en de Danspietjes.

Op het bordes van restaurant “Het Oude Raadhuis” verwelkomt onze burgemeester Roland van Benthem de Sint en zingen we sinterklaasliedjes voor hem.

Vervolgens vertrekt Sinterklaas in een open limousine naar winkelcentrum ” De Minnehof” en de Pietenband gaat mee. Alle kinderen worden opgeroepen om  verkleed  als Sint of Piet in de optocht mee te lopen achter de muziek aan. Je kunt een prijs winnen, die wordt uitgereikt bij “De Minnehof”!

Vanaf circa 14.30 uur tot 16.30 uur mogen de kinderen tot en met 6 jaar bij  Sinterklaas op schoot in het sportcentrum “De Hilt”

 

Related posts