Popkoor Dijksound gaat voor meer Benefietoptredens met de Grote Clubactie

Eemnes, Popkoor Dijksound is gestart met de lotenverkoop van de Grote Clubactie

Popkoor Dijksound gaat net zoals bijna 6.000 andere clubs en verenigingen hun loten verkopen. Met de Grote Clubactie realiseren verenigingen extra inkomsten. Een lot kost € 3,-, waarvan maar liefst 80% direct naar de club gaat.

Peter Oosting, actiecoördinator van popkoor Dijksound: “Dit jaar hopen wij met de opbrengst extra zanglessen voor het koor te realiseren. Maar nog belangrijker: we willen graag nog vaker gratis optreden voor maatschappelijke organisaties of goede doelen. Voor onze kosten van die gratis optredens kunnen wij de steun van onze omgeving dus goed gebruiken!”

De leden van het popkoor gaan niet langs de deuren, maar gaan digitaal zoveel mogelijk loten verkopen. Via www.clubactie.nl/actie/PopkoorDijksound kunnen mensen die Dijksound willen steunen hun loten kopen.  De link is ook te vinden op www.dijksound.nl.

Mensen die loten kopen maken kans op mooie prijzen, zoals de hoofdprijs van € 100.000,-. De trekking van de Grote Clubactie vindt plaats op 13 december 2017. Vanaf 14 december staat de trekkingsuitslag op clubactie.nl.

Related posts