Activiteiten in de bibliotheek in december

Dinsdag 12 december filmavond, aanvang 20.15 uur. Graag reserveren! De titel staat in de maandelijkse Nieuwsbrief van de bibliotheek, aanmelden daarvoor kan via de website www.bibliotheekgooienmeer.nl .Ook hangen er in de bibliotheek affiches met de titel van de film die gedraaid wordt.

Woensdag 13 december inloopspreekuur van Lekker Georganiseerd van 14.00 – 15.30 uur: Ben je op zoek naar rust in je hoofd omdat de rommel en gebrek aan structuur overheerst? Verlang je naar meer overzicht en tijd voor jezelf? Kom naar het spreekuur!

Donderdag 21 december Digicafe over vloggen voor senioren.

Op YouTube noemen Nienke (58) en Brenda (59) zichzelf Doetje en Riekeltje. Zij komen vertellen over het fenomeen vloggen en geven tips om zelf een vlog te beginnen.

Boekverkoop van 18 tot en met 23 december!

Naast afgeschreven bibliotheekboeken verkopen we ook leuke, kleine cadeautjes en mooie kerstkaarten.

Na de Kerstvakantie een eindspurt op school? Extra steun nodig? Kom dan naar de

Huiswerkbegeleiding!

Op maandag, woensdag en vrijdag is er professionele huiswerkbegeleiding in de bibliotheek. Neem voor meer informatie contact op, via eemnes@bibliotheekgooienmeer.nl of kijk op www.bibliotheekgooienmeer.nl

Related posts