Hartverwarmende boodschappenactie

Zoals vele Eemnessers weten vierde de Boni Supermarkt haar 45-jarig bestaan met een spaaractie voor een gratis boodschappenpakket. Voor elke € 10 aan boodschappen ontving de klant een spaarzegel en voor een volle spaarkaart kreeg men een boodschappenpakket ter waarde van € 50.

Natascha van Remmerden bedacht al snel dat zo’n pakket voor heel wat minder bedeelde inwoners van Eemnes in de decembermaand een welkom extraatje zou zijn. Dus maakte ze via Facebook vele kennissen hierop attent en vroeg hen haar te helpen sparen. Dat was niet aan dovemans oren, want de zegels en volle spaarkaarten stroomden in groten getale binnen. Meer dan 1000 zegels was de oogst. Hierdoor kon Natascha in totaal 18 boodschappenpakketten verzamelen. De Boni Eemnes was ook onder de indruk van het resultaat en verraste Natascha met een kerststol en een bos bloemen. Natuurlijk kreeg Natascha dit alles niet zonder hulp voor elkaar en wil zij, naast iedereen die zegels heeft geschonken, speciaal Esther Rozenberg, Sonia Bregman en Cynthia Sijbers bedanken!

In samenwerking met twee kerken uit Eemnes wordt gezorgd dat de pakketten bij hen terecht komen die het heel goed kunnen gebruiken.

Related posts