Iedereen is welkom bij traditionele kerstviering

Op kerstavond, zondag 24 december, is er in de Rooms Katholieke kerk aan de Wakkerendijk om 22.00 uur een sfeervolle kerstviering.  Iedereen is welkom. Een prachtig versierde kerk, een mensgrote kerststal, tientallen kaarsjes en een vierstemmig koor vormen samen het unieke decor voor een oprechte kerstbeleving.

Een bezoek aan de nachtmis is een indrukwekkend begin  van het kerstfeest. Een moment van bezinning en bezieling in de hectische wereld van vandaag. Met eeuwenoude tradities die Kerst nou juist echt tot ‘Kerst’ maken. De jonge Colombiaanse priester Mauricio Meneses leidt de mis en het prachtige gemengd koor zingt een vierstemmige mis van Mozart. Ook ‘stille nacht, heilige nacht’ en andere bekende en minder bekende liederen ontbreken niet.

Na afloop is er voor de bezoekers gluhwein onder de verlichte kerstboom achter de kerk.

Related posts