Nieuwjaarsduik 2018

De KPJ organiseert op 1 januari weer een dag voor de échte bikkels, de mensen die ondanks de barstende hoofdpijn, lichte misselijkheid en uitdroging toch het nieuwe jaar beginnen met de Nieuwjaarsduik!
Trek je vriend(in) van de bank, je broer achter zijn computer vandaan en haal je oma uit het tehuis op en kom naar de ijsbaan in Eemnes! Vanaf 14:30 is de ijsbaan open, en om 15:00 kan iedereen een frisse duik halen.
Na deze heerlijke frisse duik staat er een lekkere kop soep en chocomel klaar om weer op te warmen!

Er is alleen 1 mogelijkheid waardoor het niet door zou kunnen gaan en dat is als er ijs ligt op de ijsbaan, dan moeten we het helaas afblazen. Maar daar gaan we niet van uit, dus we maken er een hele koude maar gezellige middag van!

Met koude groetjes,

De sportcommissie

Related posts