NIEUWS EN ACTIVITEITEN VANUIT DE HILT

Kinderactiviteiten in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is het weer extra gezellig voor de jeugd in De Hilt. Zo kan je knutselen, lasergamen, RC  vliegen en natuurlijk is er weer de kinderbingo. Alle activiteiten zijn uitgebreid te lezen in De Hilt folder of op de website van De Hilt.

Vrijdag 29 december: HET GROTE KERSTFEEST
Op 29 December vindt voor het eerst Het Grote Kerstfeest plaats in de Theaterzaal van de Hilt. Een leuke en sfeervolle familievoorstelling in Kerst stijl. De Kerstman bezoekt dit feest, samen met zijn Kerst Elfjes, Bollo de Beer, Stronkeltje en Fonkeltje. Na de show kun je op de foto met alle kinderhelden én natuurlijk met de kerstman tijdens een Meet&Greet. Meer informatie; http://hetgrotekerstfeest.nl/ of www.dehilt.nl

Dinsdag 2 januari: BINGO 50+

Iedere 1ste dinsdag van de maand wordt een gezellige 50+ bingo georganiseerd in de Theaterzaal van De Hilt. Altijd weer spannend en er zijn veel leuke prijzen te winnen. Iedereen vanaf 50 jaar is welkom. Aanvang: 14.00 uur. Deelname: € 3,00
Zaterdag 6 januari 2018: WIN JIJ DE E-FACTOR 2018?
De bekendste en leukste talentenjacht van het Gooi komt er weer aan: De E-Factor.
De E-Factor 2018 vindt op zaterdag 6 januari plaats. Vanaf 19.00 uur zullen alle talenten opnieuw strijden voor de begeerde wisseltrofee en de cheque van € 100,-.

Bij winst staan er voor de winnaar(s) al een aantal leuke optredens in het verschiet; Een optreden tijdens de uitreiking van de Eemnesser koeientrofee, een optreden bij de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Eemnes en natuurlijk een gastoptreden bij de volgende editie van de E-Factor! De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen. Er is plaats voor maximaal 20 acts! Wij zijn op zoek naar talenten in de meest brede zin. Kun jij (of jullie) goed zingen, dansen, googelen, beatboxen of kun jij iets anders wat bijna niemand kan? En wil je dit nu eindelijk eens op een podium laten zien? Schrijf je dan nu vast in via www.dehilt.nl en begin vast met oefenen voor jou act! Deelname is gratis! Wie weet win jij en volg je de winnaars van 2017, SV Double op.

Publiek om aan te moedigen is natuurlijk van harte welkom! Of kom gewoon langs voor een gezellig avondje uit en geniet extra van het gastoptreden van de winnaars van vorig jaar.

Schrijf je direct in via onze site www.dehilt.nl of stuur een mail naar info@dehilt.nl. Inschrijven kan t/m 1 januari.

Aanvang: 19.00 uur
Toegang bezoekers: € 3,00
Deelname is gratis! Heb je vragen? Neem dan contact met ons op via info@dehilt.nl

RONDJE CULTUUR

In de drukke decembermaand is er geen Rondje Cultuur, maar vanaf januari  wel weer op iedere 3e donderdag van de maand.  Om geen Rondje te missen kunt u de volgende data reserveren in uw agenda: 18 januari, 15 februari, 15 maart en 19 april.

Een avondje Rondje Cultuur is een avontuur op zich; elke keer weer zijn er verrassende wendingen, betekenisvolle verhalen of vernieuwende inzichten. Nieuwsgierig geworden? Kom gewoon eens kijken, u bent van harte welkom en de toegang is gratis. Aanvang: 20.00 uur.

Related posts