Oliebollenactie Pax Kinderhulp Eemnes

Nog een paar dagen en dan zijn ze weer verkrijgbaar, onze verse oliebollen en appelflappen!

Zoals elk jaar wordt met behulp van vele vrijwilligers de overheerlijke oliebollen en appelflappen gebakken en verkocht. Op 28,29 en 30 december zullen deze te koop zijn bij de Minnehof, de Welkoop en natuurlijk bij onze baklocatie de Waker achter de katholieke kerk. Dit jaar kan er voor het eerst ook gepind worden bij de Waker! De volledige opbrengst is ten behoeve van Pax Kinderhulp Eemnes waarmee elke twee jaar een vakantie voor kansarme kinderen wordt georganiseerd. Afgelopen jaar zijn er 20 kinderen uit Armenië voor drie weken op vakantie geweest bij gastgezinnen in Eemnes. Deze kinderen leven in slechte sociale, economische en/of politieke omstandigheden. Met behulp van deze oliebollenactie wil Pax Kinderhulp Eemnes in 2019 weer kinderen van een vakantie laten genieten in Eemnes en omgeving.

Related posts