Professionele schaaktraining in Grandcafé Eemland

Schaakvereniging Het Dikke Torentje in Eemnes verhuisde onlangs van gebouw de Wel naar Grandcafé Eemland en dat is een schot in de roos gebleken. Het Eemnesser schaakleven bloeit als nooit te voren en om dat te onderstrepen heeft de club Pascal Losekoot op donderdag 14 december as. uitgenodigd voor een avondvullende professionele schaaktraining. Pascal is gediplomeerd schaaktrainer en begeleidt ook jonge schaaktalenten. Zo heeft hij in het verleden Nederlands jongste
grootmeester, Robin van Kampen, begeleid.
Op de trainingsavond zal Pascal Losekoot met behulp van videoprojectie tal van aspecten bespreken, zoals de keuze van schaakopeningen en de behandeling van het midden- en eindspel. De training is in eerste instantie bedoeld voor de clubleden, maar iedereen die belangstelling heeft voor het mooie schaakspel is van harte welkom en de toegang is gratis. De aanvang is om 20.15 en de koffie staat klaar in Grandcafé Eemland, Laarderweg 74 te Eemnes.

Related posts