Tour de Frank

Een gewone werkweek in april 2016, een beetje moe en al een tijdje niet echt lekker. Zo ging Frank de Greeve naar bed en dan ineens draait het hele leven tegen je en moet je vechten voor je leven. Een herseninfarct…

Deze heftige situatie zorgt er voor dat Frank met zijn gezin al 1,5 jaar in onzekerheid leeft, veel ontberingen moet doorstaan en er dagelijks aan wordt herinnerd dat heel dingen niet meer vanzelfsprekend zijn. De simpelste dingen in het leven van Frank, waar normaal gesproken niet eens over nagedacht hoeft te worden zijn nu ontzettend hoge bergen om te nemen. Iedereen in de omgeving van Frank wil iets voor hem doen en wil Frank een hart onder de riem steken. Maar eigenlijk alles voelt onhandig en niets lijkt echt te helpen, simpelweg omdat Frank zelf alle stappen in zijn herstel moet nemen.

De impact op het dagelijkse leven van Frank en uiteraard ook op dat van met name dochter Bo (5) en zijn vriendin Monique zijn enorm groot. Om te laten merken dat iedereen enorm met ze begaan is en zal blijven en om daarnaast ook het dagelijkse leven iets aangenamer te maken zal er een fietstocht “Le tour de Frank” georganiseerd worden.

Een belangrijk doel van de fietstocht is dat Frank ziet hoeveel mensen met hem en zijn gezin begaan zijn en hem steunen in zijn strijd.

Deelname aan deze tocht zal een financiële bijdrage met zich meebrengen, maar met dit geld zal de woning van Frank en Monique worden aangepast. Er zal een aparte ruimte in het huis worden gecreëerd waar Frank minder last heeft van de constante overprikkeling die hij ervaart. Mede omdat het van groot belang is dat de aanpassingen in de woning zo snel mogelijk gaan worden, zal Le tour de Frank plaats vinden op 20 januari 2018.

Wellicht is het in januari koud en nat, maar vergeleken met de ontberingen die Frank moet doorstaan mag dit geen een excuus zijn om niet mee te doen!

De organisatie van Le Tour de Frank zal zorgen dat u een warm hoofd heeft tijdens het fietsen want eenieder zal dezelfde muts krijgen.

Uiteraard zal Frank het startschot verzorgen van de tocht!

Op https://www.doneeractie.nl/le-tour-de-frank/-4737 kan er geld gedoneerd worden voor dit goede doel! Hopelijk zien wij u op 20 januari om 14.00 uur bij het schoolplein op het Vierkante Bosje!

Related posts