Tv opnames bij Volkstuindersvereniging “de Eemakker”

Eind september hebben er voor de aflevering van “Moestuinen” van het kinder televisieprogramma “Kindertijd” (NPO 3, KRO/NCRV) opnames plaatsgevonden op het volkstuinencomplex van Volkstuindersvereniging “de Eemakker”. In dit programma gaan kinderen (5 á 6 jaar oud) op pad. De kinderen beginnen met het eten van een stukje groente.  Daarna gaan zij kijken hoe die groente erbij staat in een moestuin en hoe het groeit; zij laten zich een en ander uitleggen door een moestuin bezitter. Deze aflevering van Moestuinen wordt op zaterdag 23 december rond 7:42 uitgezonden. De uitzending is na afloop gelijk te bekijken via https://www.npo.nl/ of via de website https://zappelin.nl/kindertijd/.
Lijkt het u leuk om na het zien van deze aflevering van “Moestuinen” groenten e.d. op een volkstuin (op een natuurlijke wijze/zonder bestrijdingsmiddelen) te gaan verbouwen of was u dat misschien al eerder van plan? Dan is een tuin (starters tuin, oppervlakte gemiddeld 75m2, contributie 2018 € 48) bij Volkstuindersvereniging “de Eemakker” misschien iets voor u…  Voor meer informatie over onze vereniging en (vrijblijvende) aanmelding, zie onze website (www.eemakker.nl)

Related posts