Chi Neng Qigong in Eemnes!

Wil je ook ontspanning, balans en meer vitaliteit? Kom dan ervaren wat Chi Neng Qigong voor jou kan betekenen en maak kennis met deze helende Chinese bewegingsleer; een unieke combinatie van meditatie in beweging. Chineng Qigong vermindert lichamelijke klachten of doet deze verdwijnen, maakt het lichaam soepeler, sterker en zorgt voor meer energie. Tevens maakt je gezonder en geeft je een gevoel van innerlijke rust en kracht. Chineng Qigong is voor iedereen!

Meld je aan voor een gratis proefles op maandagavond 22 januari. De lessen worden gegeven op Wakkerendijk 228A, een prachtige landelijke locatie en een heerlijk rustpunt! Je kunt kiezen uit 2 lesuren; van 18.45 tot 20.00 uur en van 20.15 tot 21.30 uur.

Meld je aan via: info@puurvitabalans.nl of bel Tel. 06-29210340 en dan ontvang je van Jolanda Bast alle info.

Related posts