fysiotherapiepraktijk Fysio Masters

Vol trots toont Samira Waanders ons haar splinternieuwe fysiotherapiepraktijk Fysio Masters in Gezondheidscentrum De Driesten in het centrum van Eemnes. “Elke dag mensen van pijn bevrijden en daarmee de kwaliteit van hun leven fors verbeteren. Dat is wat ik graag doe en kán. “Kijk, hier” wijst ze op haar beeldscherm van haar laptop “Op zorgkaart Nederland ben ik in één week al de fysiotherapeut met de hoogste tevredenheidsscores. Een heuse schare fans!”

Waarom ben je fysiotherapeut geworden?

Als kind al was ik nieuwsgierig naar hoe het menselijk lichaam functioneert en viel het me op dat je zoveel meer uit het leven kan halen als je fysiek, mentaal en emotioneel lekker in je vel zit. Ik ben geboren in Mumbai India en daar heb ik mijn fysiotherapie opleiding gevolgd. Vervolgens ben ik afgestudeerd als manueel therapeut in Florida, VS. Daarna kwam ik mijn Nederlandse man tegen en na jaren in Chicago gewoond te hebben kreeg hij weer een baan in Nederland. Ik woon hier inmiddels alweer negen jaar met mijn man en drie kinderen en heb bij een aantal mooie praktijken in het Gooi gewerkt. Toen bij gezondheidscentrum De Driesten per 1 januari een opening ontstond was dit voor mij een kans om mijn droom te starten: een eigen praktijk.

Waarvoor kunnen Eemnessenaren bij u terecht?

Fysio Masters is gespecialiseerd in het behandelen van rug-, nek-, schouder-, heup-, enkel- en knieklachten. Klachten kunnen veroorzaakt worden door meerdere factoren zoals overbelasting, een verkeerde houding of manier van bewegen. Ook stress in werk- of privéleven kan een belangrijke rol spelen bij klachten. Wij bieden bijna het hele pallet aan fysiotherapie aan zoals manuele therapie, looptraining, massage therapie, taping, chronische therapie en dry needling. Ook zijn we aangesloten bij ClaudicatioNet. Je kan dus voor heel veel lichamelijke klachten bij ons terecht.

Hoe maakt Fysio Masters het verschil?

Kijk, in het Gooi wonen hele succesvolle mensen. En niet voor niets. Veel mensen zijn heel hartelijk, bijzonder getalenteerd, maar ook veeleisend. Iedereen wil in zo’n kort mogelijke tijd van zijn klachten af. Dat past bij onze bedrijfsfilosofie. Ik wil een team opbouwen van super gedreven professionals die elkaar aanvullen op basis van inhoud. Daarom ben ik ook altijd met nieuwe ontwikkelingen bezig en neem ik elke ervaring mee in m’n diagnoses en opstelling van de meest effectieve behandelmethode. Je kan in het Gooi alleen maar succesvol zijn en blijven als je erg goed bent in je vak.

Kennismaken

Wilt u ook van uw klachten af? Neem dan gerust contact met ons op via info@fysiomasters.nl of via 06-10343160. Er weten al veel van mijn vaste patiënten de weg naar Fysio Masters te vinden en u bent ook van harte welkom! www.fysiomasters.nl

Related posts